Kerékpárbérlés menete

1. foglalás

Kerékpárkölcsönzőnkben van lehetőség a biciklik előzetes foglalására. Amennyiben érkezik hozzánk írásos vagy telefonos megkeresés, az ott megbeszéltek szerint előkészítjük a kért kerékpárokat az érkezésetekre. Amennyiben van szabad kapacitásunk, úgy természetesen foglalás nélkül is tudtok bicajokat vinni tőlünk.

2. kölcsönzési szerződés

A kerékpárok átvételékor kötünk egy kölcsönzési szerződést. Ehhez egy arcképes igazolványt és egy lakcímkártyát kérünk bérlőinktől. Az adatokat felvezetjük, a szerződésre, az iratokat ezt követően visszaadjuk.

3. kerékpárok átvétele

A kerékpárokat nyugodtan kipróbálhatjátok indulás előtt. Ha bármilyen problémát észleltek, természetesen azonnal javítjuk vagy cseréljük a bicikliket. Ha menet közben adódik technikai probléma a kerékpárjainkkal, autóval érkezünk, hogy megoldjuk azt.

Kerékpárfoglalás

Ha kerékpárbérlést tervezel, érdemes a bicikliket előre lefoglalni. Így mire megérkezel hozzánk, a bicajok már kikészítve várnak rád. Foglalhatsz e-mailben vagy telefonon is.

Kerékpárfoglalás

Kerékpárt foglalhatsz a +36305921525 telefonszámon vagy e-mailben a lenti gombra kattintva.
Foglalj most!

VidraBringa

Várunk Agárdon, a Velencei-tó körüli kerékpárút mellett található kerékpárkölcsönzőnkben. Biciklik bérlése déli parti túrákhoz vagy a tó körbetekeréséhez.

© VidraBringa kerékpárkölcsönző